Bijeenkomst/satsang met Marco van Delft
 
                                                 
 
 

Marco nodigt je van harte uit om de Levende Aanwezigheid, je ware thuis, wat er ieder huidig moment in ons leven is, te komen proeven, te voelen, te herinneren, te herkennen, te ervaren en gewaar te worden, oftewel te Zijn wie je werkelijk bent. Er komt een zeker moment in ons leven dat ons hart wil openbarsten in de waarheid van het Leven, van het Bestaan. Er ontstaat een keerpunt en een verschuiving in je Bewustzijn waar je wakker wordt uit de verkrampte droom. We hebben genoeg geproefd van de pijn van onbewustheid en onverbondenheid. Ook Marco was klaar met lijden en maakte een definitieve keuze om zijn hart te volgen en stap voor stap te ontdekken wie hij werkelijk is en de diepere lagen van Bewustzijn wakker te maken. Oude overtuigingen, vastgeroeste concepten, belemmeringen van het dwangmatige verstand kwamen los om getransformeerd te worden, maar niet alles hoeft aangekeken te worden, want als je je aandacht ontspannen op het het licht van Bewustzijn richt gaan de innerlijke gordijnen open en verdwijnt de onnatuurlijkheid geleidelijk uit je systeem. Inmiddels is Marco 9 maanden dakloos, niet van te voren gepland, maar er is geen andere weg, want er is geen moment dat niet zo moet zijn, zoals het is. Zoveel geleerd, zoveel verdieping, wat vanuit de gebruikelijke lenzen van het conceptuele verstand een onhaalbaar begrip is, omdat het verstand vastzit aan wat de ander denkt, wat de maatschappij ervan vindt en wat het verstand er voor etiket opplakt. Er is een bepaald zelfbeeld die zichzelf alleen kent vanuit het persoonlijk belang en is daarmee afhankelijk en gebonden geworden.
 
 
Ieder heeft een ander verhaal, een ander pad, een ander thema, andere omstandigheden wat zich allemaal ontvouwt in het fenomenale Nu. De reis is de bestemming in de ware Aanwezigheid van dit huidige moment, oftewel de verbondenheid met het complete Leven is de eenheid die ons allen en 'alles wat er is' verbindt. Ben je klaar in verbondenheid te leven, in de vrije open onafhankelijkheid van je ware wezen, waarin omstandigheden uitdagingen zijn om je te verbinden met de waarheid van dit moment, oftewel het hogere zelf en het universum. Vanuit het oogpunt van het verstand is dat even wennen, maar als je interesse en je bereidheid echt gewekt zijn, dan stap je letterlijk in de schoenen van de kracht van het universum dat als energiefrequentie door je heen vibreert. Je bent al perfect zoals je bent, precies op de juiste plek en het is je geboorterecht om uit de vergetelheid, uit het het slachtofferschap te verschuiven naar het ware oogpunt van je innerlijke wezen, zodat je zonder verplichting of haasten geleidelijk versmelt in de onvoorwaardelijke liefdevolle vredige krachtige zee van bewustzijn, wat je ware identiteit is. 
 
Je bent van harte welkom. Er is ruimte voor stilte, inzicht, helderheid, meditatie, ontdekking, voelbare ervaring, gewaarwording en je kunt vragen stellen als dat resoneert voor je.  
Ontspan je in deze 'Meeting / Satsang' in het bad van de Levende Aanwezigheid en laat je inspireren om je hart open te laten bloeien.  
 
Liefdevolle hartegroet, 
 
Marco van Delft

 

Locatie; Walstrostraat 16

5262 DA  Vught
 
Tijd; 13.30 tot 16.00 uur
 
Kosten; € 20,00 incl. koffie en thee 
Graag contant en gepast betalen bij binnenkomst.
 
 
Aanmelden via ; christiendubois@gmail.com. mob; 06 50431465
                      duboissuzanne@gmail.com. mob; 06 81526035 of 
 
 
Lieve groet,
Suzanne
 
 
                                     ~Het leven leeft zichzelf~